Van idee naar drukwerk
  
Als grafisch ontwerper / creatief dtp-er verzorgt Ontwerp-Hulp de vormgeving van uw drukwerk en digitale uitingen tegen scherpe tarieven.

Iedereen heeft wel eens drukwerk nodig, een trouwkaart, geboortekaart of misschien wilt u een t-shirt laten bedrukken.

En als u een bedrijf heeft of vereniging bestuurt, zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Het begint met een logo, briefpapier, visitekaartjes en later wellicht een folder, flyer, presentatiemap of poster. Ook als u al samenwerkt met een ontwerp- of reclamebureau zijn er wel eens klusjes waarbij zij u niet snel genoeg kunnen helpen of waarvoor hun tarieven te hoog zijn. Denk aan een last-minute advertentie in de plaatselijke krant. Zo'n mooie oorkonde voor uw werknemer die 25 jaar in dienst is. Een flyertje voor een speciale actie, die overmorgen ingaat. Of een affiche waarop staat wie er zaterdag optreedt...

Heeft u zelf geen inspiratie of technische kennis?
Met ruim 20 jaar ervaring in de grafische wereld kan ik u vakkundig en snel helpen.
Desgewenst kan ik uw drukwerk van A tot Z voor u verzorgen middels mijn uitgebreide contacten, waaronder een drukkerij-printshop, websitebouwer en een relatiegeschenkenbedrijf.

Uiteraard kan ik voor u een volledig nieuw ontwerp maken maar misschien heeft u zelf al wel een goed idee maar weet u niet hoe u dit moet omzetten naar een drukklaar bestand. Dit alles tegen gunstige tarieven.

Kijkt u rustig even rond op de site en als u meer informatie wilt of een vrijblijvende offerte, hoor ik het graag van u.